Sponsorer
Gastekniske Dage - praktisk information


Gastekniske Dage 2017 bliver afholdt den 23.-24. maj på Hotel LEGOLAND.
Der vil som de foregående år være udstilling i foyeren.

Pris
Du kan vælge mellem følgende måder at deltage på Gastekniske Dage:
En dag (2.700 kr.) eller Begge dage (4.300 kr.).
Tilmeld dig via NemTilmeld

Medlemmer af DGF eller Brancheforeningen for biogas kan få rabat på 250 kr. ved deltagelse begge dage. Meld dig ind i DGF nu.

Overnatning/værelse
Book og afregn værelse via Hotel LEGOLANDs online værelsesbooking

Sponsorer
DGF har siden 2008 holdt konferencen Gastekniske Dage med stor succes. Succesen skyldes bl.a. vores sponsorer, som gør det muligt at holde prisen så lav som muligt og fagligheden høj. Der er forskellige muligheder for sponsorering, bl.a. kan det kombineres med en standplads på udstillingen. De forskellige muligheder er beskrevet i udstillingsbrochuren. For spørgsmål kontakt Jette Due Gudmandsen, tlf. 2146 6256, e-mail jdg@dgc.dk.
Tilkendegivelse om sponsorat og bestilling af standplads på udstillingen kan bookes via NemTilmeld.

Udstilling
I forbindelse med Gastekniske Dage har vi udstilling i foyeren. En udstilling med et teknisk fokus. Det er også i foyeren, at forplejningen (kaffe, te og vand) vil være i løbet af dagen. Frokosten bliver serveret i et Multihuset. Vi slutter den første dag med en netværkstime med øl/vand i udstillingsområdet. Her vil der være rig mulighed for at netværke og besøge udstillingen. Læs mere i udstillingsbrochuren.
Bestilling af standplads på udstillingen kan bookes via NemTilmeld.

Deltagere på Gastekniske Dage
Vvs’ere, gasselskaber, energirådgivere, biogasbranchen, myndigheder, undervisere, VE-branchen, udstyrs-, kedel- og komponentleverandører og andre med interesse for gasteknik.

Om konferencen
Gastekniske Dage er en teknisk konference med udstilling, hvor der blandt andet er indlæg om grøn omstilling, gas til transport, kraftvarme og industri, fremtidens installationer, målere og ledninger. I 2016 havde konferencen 217 deltagere.

Konferencen begynder den første dag kl. 9.30, og der vil være mulighed for en kop kaffe og et stykke brød fra kl. 9.00. Vi begynder med en fælles velkomst ved formanden for DGF og formanden for Biogasbrancheforeningen. Herefter er der et mix af fælles indlæg og indlæg fordelt på tre spor. Efter det sidste indlæg vil der være mulighed for at netværke og få en øl eller vand i udstillingen. Dagen sluttes med en middag.

Konferencens anden dag begynder kl. 8.30, hvor der igen vil være et mix af 3 spor og fælles indlæg. Når konferencen er slut, vil der være mulighed for at få en grab-and-go pose med til turen hjem. Det er muligt at deltage begge dage eller bare en enkelt dag.

Hotel LEGOLAND
Gastekniske Dage bliver afholdt på Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund. Få yderligere information om hotellet på Hotel Legoland.

Kontakt
Jette Due Gudmandsen, tlf. 2146 6256, e-mail jdg@dgc.dk.